Gele Hond Signaleringsbandana

In deze categorie vind je de Gele Hond Signaleringsbandana met alle beschikbare opties.

De Gele Hond Signaleringsbandana is een driehoekige bandana welke je om de hals van jouw hond kunt knopen. De bandana is verkrijgbaar in twee formaten (c.a 85 x 40 cm. en ca. 50 x 30 cm.). Via mijn eigen maatwerkservice is een speciale serie bandana's beschikbaar met daarop standaard teksten in het kader van het wereldwijde "Yellow Dog Project", het "Gele Hond Projekt". Deze bandana's heb ik de naam Gele Hond Signaleringsbandana gegeven.

Gele Hond Signaleringsbandana in twee maten

De Gele Hond Signaleringsbandana is beschikbaar in twee formaten, ca. 85x40 cm. (groot) en ca. 50 x 30 cm. (klein).

Gele Hond Signaleringsbandana met standaard waarschuwingstekst

De Gele Hond Signaleringsbandana is beschikbaar met de onderstaande standaard waarschuwingsteksten:

  • HOUD AFSTAND
  • IN TRAINING
  • NIET AAIEN
  • NIET AFLEIDEN
  • NIET STOREN

Bij voldoende vraag naar andere veelgebruikte teksten kunnen die ook als standaard item aan de webshop worden toegevoegd.

Standaard worden de teksten op de bandana in hoofdletters geborduurd, in de kleur zwart. Een andere kleur is op aanvraag ook mogelijk. Neemt u daarvoor even (telefonisch) contact op.

Wasadvies Gele Hond Signaleringsbandana

De Gele Hond Signaleringsbandana inclusief borduursel is wasbaar in de machine op maximaal 30 graden.

Levertijd Gele Hond Signaleringsbandana

Gele Hond Signaleringsbandana's worden op bestelling voor jou geborduurd. Hou daarom rekening met een levertijd. Voor informatie over de actuele levertijd verwijs ik je graag naar de levertijd zoals deze bij de artikelen vermeld staat.

Signaleringsbandana op maat

Wilt je een andere kleur bandana of een bandana met een geheel eigen tekst? Ook dat is mogelijk! Via Biqqelz Borduurstudio kun je de bandana volledig naar eigen wens laten borduren. Ook is het mogelijk om een afbeelding van jouw favoriete hondenras op de bandana te laten borduren. Kijk voor de mogelijke afbeeldingen in de rubriek Hondenrassen in Biqqelz Webshops.


There are no products to list in this category.