Welkom bij kunstencreatief.nl

In deze webshop bied ik u een ruim assortiment kunstenaars- en creatieve materialen, waarmee u de mooiste creatieve projekten kunt maken.

Naast kwalitatief hoogwaardige kunstenaars- en creatieve materialen bied ik in deze webshop ook mijn eigen werk aan. Hierbij zal ik steeds zo goed mogelijk proberen te vermelden welke materialen ik heb gebruikt.

Begin februari 2022 heb ik deze webshop geopend en op dit moment ben ik druk bezig met het toevoegen van nieuwe artikelen. Mist u iets? Kom dan regelmatig even terug om te kijken of het inmiddels is toegevoegd. Neem contact op via het contactformulier, via e-mail of op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur via telefoonnummer 0524-223398, zodat ik kan kijken of hetgeen u zoekt op korte termijn kan worden toegevoegd aan de webshop.


LET OP: Vanwege de nasleep van de Corona-crisis kan het verwerken en verzenden van bestellingen helaas nog steeds vertraging oplopen. Ik ben namelijk mede afhankelijk van de beschikbaarheid en levering van artikelen vanuit mijn toeleveranciers en de drukte bij de in te schakelen transporteurs.

In dringende gevallen verzoek ik u om contact op te nemen via het contactformulier, via e-mail of op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur via telefoonnummer 0524-223398, zodat ik op basis van de situatie op dat moment kan beoordelen hoe ik u het beste verder kan helpen.